Sam fitt

FITTwear

FITT staat voor Feel great, Perform better! Ik, Sammie, ben FITT gestart omdat ik enorm enthousiast word van een gezonde lifestyle. Inspirerend en gezond eten én zeker sporten zijn daar onderdeel van. Daarnaast heb ik ook een passion for fashion. Gooi dit samen in een blender, met een vleugje gedrevenheid en je hebt.. een eigen sportbrand, HOE cool is dat?!

Nog een sportmerk hoor ik je denken? JAZEKER! Veel vrouwen voelen zich niet op hun gemak in een sportschool. Ze voelen zich onzeker of geïntimideerd tussen al die met ijzer smijtende mannen in krachthonken en ingewikkelde toestellen. Samen met mede oprichters Alexander en Stefan, willen wij met FITT deze drempel en het oncomfortabele gevoel verlagen. Want ladiesss kom op, Feel great, Perform better!

De juiste sportkleding met een goede pasvorm en die goed blijft zitten en niet doorschijnt heeft een positief effect op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties. Mijn achtergrond van ruim 11 jaar ervaring in de kleding en kennis van stoffen en producties, zorgen er voor dat wij vrouwen ons WEL goed, comfortabel en ondersteund voelen tijdens iedere training.

Who’s ready om haar training naar een volgend niveau te brengen?! Sluit aan bij de FITT community en volg @fittwear_sam en @fittwear_official en deel jouw enthousiasme! Het zit namelijk niet alleen in de kleding, het zit ook in jou <3

Hoe word je onderdeel van de te gekke FITTwear community? Door simpelweg je eigen foto te delen met #fittwearcommunity en @fittwear_sam en @fittwear_official. Wij updaten wekelijks ook deze pagina om zoveel mogelijk FITTgirls uit te lichten en op IG en FB delen we vaak toffe verhalen.

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van een échte community. Een plek waar we met elkaar kunnen kletsen, elkaar kunnen supporten en motiveren. In deze omgeving kan je al je verhalen en foto’s delen.

Laten we elkaar inspireren om meer mensen FITT te maken.

Als je mij wilt bereiken doe dit door een DM of e-mail naar sammie@fittwear.nl

XXX Sammie

 

FITT Wear BV, Tinstraat 13, 4823 AA Breda

Tel: 076-5269580, Kvk 80457231