Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verstuurd •  Gratis verzending v.a. €60  •  30 dagen bedenktijd

Trustpilot
Trustpilot
Ontwerp zonder titel (8)

Over ons

Ik, Sammie, ben in 2020 FITT Wear gestart omdat ik enorm enthousiast word van een happy lifestyle. Inspirerend en gezond eten én zeker sporten/bewegen zijn daar onderdeel van. Daarnaast ben ik zelf sportief en vind ik het leuk om er ook tijdens het sporten leuk uit te zien. Ik heb een passion for fashion en ruim 15 jaar ervaring in de kledingbranche met kennis van stoffen en producties. Gooi dit samen in een blender, met een vleugje gedrevenheid en je hebt.. een eigen sportbrand, HOE cool is dat?!

BE -YOU- TIFUL ❤️
Wij bij FITT streven ernaar om bij te dragen aan jouw zelfvertrouwen. In deze wereld van perfecte plaatjes op social media is het best lastig om jezelf niet te vergelijken. Zo ook tijdens het sporten. Hoe fijn is het dan dat je een outfit aan hebt waarin jij jezelf goed voelt? Want zelfvertrouwen zit namelijk niet alleen in fashionable en fijne kleding, het zit ook in jou! Trek die kleurrijke top, short of scrunch legging aan en laat jezelf zien! Want JIJ mag gezien worden!
Ik hoor nog regelmatig “ik draag alleen zwarte sportkleding, want anders ben ik bang dat je transpiratieplekken ziet”. Ben a.u.b. niet meer bezig met wat andere van je denken. Draag wat JIJ wil dragen. We zijn tenslotte aan het sporten. Zweten is een bewijs dat je je best hebt gedaan! Doe eens gek en wees lief voor elkaar. Geef iemand die zweet in de sportschool juist eens een complimentje!
Ben jezelf, ben BE -YOU- TIFUL ❤️

Het assortiment bij FITT bestaat uit kwalitatieve, comfortabele en fashionable sportkleding tegen een goede prijs. Onze uitgebreide collectie is hier dan ook zorgvuldig op uitgekozen en ontwikkeld. Persoonlijk ben ik dol op trendy items die opvallen en kleurrijk zijn. Of ik mix and match ze met een mooie zwarte legging. Het aller belangrijkste is, draag wat JIJ wilt dragen. Dat doe ik ook! Laat gewoon je natuurlijke vormen zien met bijv. een contour of curve legging of draag die sport bh die je altijd al wilt aan doen! You owe it to yourself!

Je mag er zijn, voel jezelf zeker. Trek aan wat JIJ wilt, je bent mooi. Verstop jezelf niet (meer).
BE -YOU- TIFUL✨

Wat is een happy lifestyle voor mij?
Een Happy Lifestyle is een goede balans tussen gezond eten en voldoende bewegen, maar ook zeker kunnen genieten van minder gezond eten en bijv. een wijntje. Een Happy lifestyle is een leefstijl waarbij je jezelf goed voelt, niet te streng voor jezelf bent en bewust geniet. Een lifestyle die goed vol te houden is. In tegenstelling tot een zogenoemde Healthy Lifestyle. Ik geloof niet in diëten en jezelf pushen om 6x per week in de sportschool te staan. Dit is korte termijn denken en is op lange termijn niet vol te houden en daarnaast voel je jezelf als je zo streng bent voor jezelf niet ‘Happy’. Probeer dus voor jezelf een Happy Lifestyle te creëren, dit is het enige wat werkt.

Sluit aan bij de FITT community en volg @fittwear_sam en @fittwear_official en deel jouw enthousiasme! Hoe word je onderdeel van de te gekke FITT Wear community? Door simpelweg je eigen foto te delen met #fittwearcommunity en @fittwear_sam en @fittwear_official. Laten we samen meer vrouwen zelfverzekerd maken. Get that confidence!

Liefs Sammie