Voor 23:00 besteld, dezelfde dag verstuurd •  Gratis verzending v.a. €60  •  30 dagen bedenktijd

Trustpilot
Trustpilot

Michelle's favorites

michelle3

Camo Comfort shorts lilac

Ik vind deze zo cute, 1 van de perfectere shorts als je het mij vraagt! Het lijkt soms alsof deze iets doorschijnt, maar dan weet ik gelijk dat ik de verkeerde string aan heb. Dus doe er beslist geen zwarte, groene of andere afwijkende kleur string onder, want dan kan je net als bij andere leggings denken dat deze doorschijnt. Kies voor een huidskleurige, witte of paars/lila kleur en dan kan jij lekker shinen en los gaan in de gym met deze toffe short.

Sweatproof: Ja 
Schijnt door: Gebruik de juiste kleuren strings
Comfort stretch: Ja, gaat in je bil zonder scrunch
Stay in Place: Ja
Mijn maat: S/ 1.76 M

michelle2

Curve legging Mocha & Halter Top

Ik vind deze legging zó mooi! De scrunch is van goede kwaliteit en zal niet doorscheuren en de scrunch laat je billen mooi geaccentueerd worden. Ik was al een lange tijd op zoek naar deze kleur, helaas is deze in Nederland heel zeldzaam voor de gymmers onder ons. Dit wil je gewoon hebben, qua uitstraling, qua fit en qua kleur. Extra belangrijke info: Ik heb lange benen en wat lengte en ervaar geen hoogwater legging bij de enkels

De halter top heeft zo’n mooie open rug! Van achteren zit er ook een kleine scrunch in, een heel leuk detail, waardoor de achterkant nog meer naar elkaar toe getrokken wordt en je nog minder stof op je rug hebt.
Dit is zo’n leuke combi met de Curve legging in Mocha! Ik ben ook zo blij dat deze sportbh er in meerdere kleuren is, bijna geen één bedrijf wat ik ken heeft dit. Zeker omdat ik veel progressie maak in mijn bovenlichaam, ben ik er zo trots op zo min mogelijk op mijn rug bedekt te hebben. Vroeger dacht ik heel anders over bovenlichaam trainen, maar door dit soort tops. Love it!

Legging:                                                       Top:
Sweatproof: Ja                                           Sweatproof: Ja 
Schijnt door: Nee                                      Schijnt door: Nee  
Comfort stretch: Ja                                  Comfort & Support: Enorm
Stay in Place: Ja                                        Perfect look: Wauw!
Mijn maat: S/ 1.76M                                 Mijn maat:S/ 1.76 M/ Cup: 75/C

michelle1

Scrunch legging green

Deze zit zo lekker! Hij zit super stretchy, maar hij blijft wel op zijn plek zitten tijdens het sporten door de stevige band. Het voelt ook alsof er achterop een extra stretch zit waardoor je bil meer ruimte heeft en het extra mooi zit.

Sweatproof: Ja 
Schijnt door: Nee 
Comfort stretch: Ja
Stay in Place: Ja
Mijn maat: S/ 1.76M
Extra belangrijke info: Ik heb lange benen en wat lengte en ervaar geen hoogwater legging bij de enkels